Leerwerk-trajecten

Heb jij begeleiding nodig om jouw taken zo goed mogelijk uit te kunnen voeren? Wellicht is ons leerwerktraject wel iets voor jou!

Binnen de gasterij kan je ervaring opdoen op de arbeidsmarkt en je richten op het ontwikkelen van werknemersvaardigheden. Wij leren je wat je nodig hebt om een aantrekkelijke werknemer te zijn voor jouw toekomstige werkgever.

Wil jij leren ….

  • koken?
  • bedienen in het restaurant?
  • schoonmaken?
  • tuinieren en het bijhouden van de moestuin?
  • werken tijdens feesten en partijen?

Of liever toch wat anders? Geen probleem! Bij ons is het ook mogelijk om zorg te dragen over het afvalbeheer rondom de gasterij, logistiek of horeca.

Check de vacatures!

Wil jij iets leren en jezelf ontwikkelen? Ben jij gemotiveerd om jouw talenten te ontdekken en deze leren inzetten? Ben jij in het bezit van een indicatie op weg naar werk of een andere trajectfinanciering? Meld je dan aan met een mailtje of een belletje. De deur staat open, je mag altijd langskomen.

Bel voor meer informatie naar onze opleider en coach Lotte Scheidsbach, 06-28083848 of mail naar jobcoach@gasterijgroeske.nl

Als medewerker in de keuken ga je aan de slag bij onze keukenklasjes. Je start op de vrijdag bij Anne’s bakklas. Samen maken jullie de lekkernijen voor bij de koffie. Heb je het naar je zin in Anne’s bakklas? Dan is er een mogelijkheid om door te stromen naar de keukenklas van Roy en Francesca. Zij gaan op de maandag en donderdag met jou aan de slag om nieuwe keukenvaardigheden te leren. Daarnaast hebben wij ook een topklas. Deze vindt plaats op de woensdag. Deze klas is voor de medewerkers die al wat meer ervaring hebben. Via deze klas is het uiteindelijk mogelijk om de KAS-opleiding te volgen. Dit is een entree opleiding erkent door het SVH.

 

Als medewerker schoonmaak ga je in een kleine groep leren hoe je schoonmaakklussen het beste aanpakt. Denk hierbij aan het zemen van de ramen, dweilen met een dweilapparaat of met de mop. Kantoorruimtes, vergaderruimtes en de toiletblokken worden door jou schoongemaakt.

Als medewerker facilitaire dienst help je mee met diverse dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het restaurant, in de bediening tijdens de middagmaaltijd en zorg je ervoor dat gasten tevreden de gasterij verlaten. Via deze weg is het ook mogelijk om door te stromen naar de bediening!

 

Als medewerker groen en milieuteam bestaan jouw werkzaamheden uit het ophalen, verzamelen, scheiden en verwerken van afval voor verschillende klanten. Het onderhouden van de groenperken rondom de gasterij hoort hier ook bij. Denk hierbij aan grasmaaien, bladeren harken, onkruid wieden en snoeiwerk.

Als medewerker in de spoelkeuken maak je serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen schoon met behulp van een automatische was/spoelmachine. Ook zijn er opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in de (spoel)keuken.