Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS


Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig werkend kok!

(20-40 uur per week, in overleg)

 

Functie omschrijving

In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bereiden van gerechten. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de aansturing in de keuken. Jij zorgt voor de juiste kwaliteit en presentatie van de gerechten. Je werkt wisselende tijden en bent ook in de weekenden beschikbaar.

Bij Gasterij ’t Groeske begeleiden we mensen met een (arbeids)beperking. Ook dit hoort bij een van jouw taken.

 

Een greep uit de taken en verantwoordelijkheden

  • Bereiden van gerechten op basis van de nieuwste kookmethodes;
  • Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediĆ«nten (versheid, houdbaarheid, e.d.);
  • Toezien op controle van de kwaliteit en presentatie van het gerecht;
  • Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen;
  • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van HACCP;
  • Begeleiden en inwerken van nieuwe medewerkers, stagiaires en leerlingen.

 

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding Zelfstandig werkend kok niveau 3;
  • Leermeester;
  • Enkele jaren ervaring;
  • Kennis van HACCP en Warenwet;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Teamplayer;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Leergiering, enthousiast en gemotiveerd.

 

Wij bieden

  • Salaris conform horeca CAO;
  • Een veelzijdige functie in een informele organisatie;
  • Een plezierige en dynamische werkomgeving;
  • Passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Durf jij deze interessante uitdaging aan?!

Mail dan je cv met motivatiebrief naar personeelszaken@hofmanscatering.nl.